Universiteti Metropolitan Tirana
Shkodra
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Universiteti Metropolitan Tirana

Vlerësuar: 0.0

Universiteti Metropolitan Tirana nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Bursat sociale deri në 100% i përfitojnë studentët me prind invalid, studentët me statusin e jetimit, studentët që kanë humbur kujdestarinë prindërore, studentët të cilët kanë statusin e invalidit, paraplegjikut ose tetraplegjikut, studentët të cilët i përkasin pakicave kombëtare dhe fëmijët e policëve apo ushtarakëve të rënë në detyrë. Këto kategori përfitojnë 50% bursë, ndërsa studentët familjet e të cilëve trajtohen me ndihmë ekonomike përfitojnë nga 10% - 50% bursë në varësi të të ardhurave të familjes.
Bursat e Ekselencës jepen në masën 100 % për ata studentë që janë regjistruar në vitin e parë të shkollës së lartë me notë mesatare mbi 9.5, nxënës fitues të olimpiadave kombëtare, ndërkombëtare dhe rajonale në kimi, matematikë, fizikë dhe ekonomi, nxënës që kanë mbaruar shkollën e mesme me Medalje Ari dhe ata të cilët janë Shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit më të mirët e Maturës Shtetërore. Për studentët që vazhdojnë studimet pranë Universitetit Metropolitan dhe kanë mesatare mbi 9.5. Bursa në masën 75 % për ata studentë që janë regjistruar në vitin e parë të shkollës së lartë me notë mesatare mbi 9, nxënës fitues të vendit të dytë në olimpiada kombëtare, ndërkombëtare dhe rajonale në kimi, matematikë, fizikë dhe ekonomi, për studentët që vazhdojnë studimet pranë Universitetit Metropolitan dhe kanë mesatare mbi 9. Bursa në masën 50 % për ata studentë që janë regjistruar në vitin e parë të shkollës së lartë me notë mesatare mbi 8.5, nxënës fitues të vendit të dytë në olimpiada kombëtare, ndërkombëtare dhe rajonale në kimi, matematikë, fizikë dhe ekonomi, për studentët që vazhdojnë studimet pranë Universitetit Metropolitan dhe kanë mesatare mbi 8.5.
Studentët të cilët transferojnë studimet nga Universitetet e tjera pranë SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana”, përfitojnë 30% bursë.
Studentët të cilët aplikojnë nga Kosova, Mali I Zi, Maqedonia dhe e gjithë Diaspora pranë SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana”, përfitojnë 30% bursë.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD