Universiteti Katolik ''Zoja e Këshillit të Mirë''
Shkodra
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Universiteti Katolik ''Zoja e Këshillit të Mirë''

Vlerësuar: 0.0

Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Universiteti Katolik '"Zoja e Këshillit të Mirë", përveç misionit të tij në arsim dhe trajnim të vazhdueshëm, i përgjigjet këtij misioni edhe nëpërmjet mbështetjes financiare duke shpërblyer me bursa studimi studentët më të mirë. Çdo vit akademik, Rektori i Universitetit Katolik shpall emrat e fituesve të bursave, kontribut i cili i përjashton këta studentë nga pagesa e një përqindjeje të caktuar të taksës vjetore. Për studentët, shtetas të Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe Bosnje-Hercegovinës që regjistrohen për herë të parë, në vit të parë, aplikohen bursa studimi në varësi te mesatares së përgjithshme të shkollës së mesme. Studentët, të cilët në çastin e regjistrimit shlyejne gjithë tarifën vjetore të shkollimit në një këst të vetëm, përfitojnë një zbritje prej 5 % të tarifës vjetore.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD