Universiteti Albanian University
Durresi
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Universiteti Albanian University

Vlerësuar: 0.0

Albanian University nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference:
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Kriteri bazë pёr zgjedhjen e studentёve pёr Programin e Ekselencёs ёshtё mesatarja e studimit nё shkollёn e mesme. Studentёt qё ruajnё tё njёjtёn mesatare (mё tё cilёn u pranuan nё kёtё program) vazhdojnё tё jenë me bursё.
Studentët, që në vitet e para të studimeve universitare arrijnë rezultate të larta përfitojnë 30% deri në 50% zbritje të pagesës vjetore për vitin e ardhshëm akademik.
Disa bursa ofrohen nga Albanian University, sipas strategjisë së këtij universiteti, për jetimët dhe për studentët, që u takojnë kategorive të tjera sociale. Albanian University gjatë këtyre viteve në bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme ka ofruar dhjetëra bursa për fëmijët e policëve të vrarë, për jetimët, personat me aftësi të kufizuara, komunitetin rom etj.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD