Universiteti Polis
Gjirokastra Line
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Universiteti Polis

Vlerësuar: 5.0

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Për të përfituar këto tarifa të reduktuara studentët duhet të plotësojnë kriterin e notës mesatare sipas Vendimit të Këshillit të Ministrave mbi 9 (nëntë) – dërguar nga Agjensia Kombëtare e Provimeve në përputhje me mesataren e shënuar në diplomën e shkollës së mesme si dhe të marrë në testin e përgjithshëm të organizuar pranë Universitetit Polis minimumi 70 % (shtatëdhjetë për qind) të pikëve totale.
Për të përfituar këto tarifa të reduktuara duhet të jenë studentë nga e njëjta familje, duhet të jenë në një certifikatë familjare dhe të kenë lidhje familjare si motër - vëlla, motër – motër, vëlla – vëlla, prind – fëmijë, burrë – grua.
Studentë nga shtresat sociale në nevojë do të konsiderohen ata që vërtetohen që i përkasin kategorive (sipas parashikimeve të legjislacionit në fuqi) të mëposhtme nga institucionet që merren me trajtimin e kategorive: fëmijët jetim, fëmijët e policëve të rënë në krye të detyrës, fëmijë nga komuniteti rom, fëmijë nga familje në pamundësi ekonomike, studentë që konsiderohen invalid, sipas parashikimeve ligjore.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 2525430

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD