Universiteti Logos
Elbasani
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Universiteti Logos

Vlerësuar: 0.0

Universiteti Logos nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë:
Librari:
Sallë konference:
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

 

Programet më të kërkuara

Bursat

Në kuadër të stimulimit të studentëve dhe rritjes së cilësisë, Kolegji Universitar “LOGOS” ofron bursa studimi për studentët më të mirë të cilët përfitojnë rimbursim 100%.
Kolegji Universitar “LOGOS” ofron bursa të plota ose të pjesshme edhe për studentë që i përkasin kategorive të caktuara sociale, si: studentë jetimë, studentë me prindër të papunësuar apo me aftësi të kufizuara, etj.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD