Universiteti Epoka
Vlora
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Universiteti Epoka

Vlerësuar: 5.0

Universiteti Epoka nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Duke patur si pritoritet regjistrimin e studentëve me rezultate të larta, Universiteti Epoka vlerëson meritat e secilit prej studentëve, përmes bursave për më të mirët për të gjithë kohëzgjatjen normale të studimeve të tyre. Studentët që kanë marrë 6200 – 6399.99 pikë përfitojnë 50% bursë, 6400 – 6599.99 pikë përfitojnë 75% bursë, mbi 6600 pikë përfitojnë 100% bursë.
Rezultatet e arritura në provimin SAT, janë gjithashtu një mundësi për të përfituar bursë. Studentët që kanë marrë 1220 – 1289 pikë përfitojnë 50% bursë, 1290 – 1349 pikë përfitojnë 75% bursë, mbi 1350 pikë përfitojnë 100% bursë.
Me nismën e mirë për ti ardhur në ndihmë një komuniteti në nevojë dhe kështu për ti dhënë mundësi të gjithëve të jenë të barabartë.
Vlerësojmë dhe motivojmë të rinjtë që kanë arritje të mëdha dhe na promovojnë kudo si komb në aktivitetet sportive.
Pavarsisht mungesës së familjarve duam shumë që mundësi bursash të kemi dhe për ata që realisht nuk kanë as mundësi të larta financiare apo familjare.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD