Tirana Business University College
Korca
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Tirana Business University College

Vlerësuar: 0.0

Tirana Business University nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Studentëve në programin Bachelor iu jepen bursa ekselence në masën 50%, 75% dhe 100% të tarifës së shkollimit për vitin pasardhës në varësi të rezultateve të arritura nga studenti respektivisht sipas tre shkallëve të mesatares së notave: 8.50 - 8.99; 9.00 - 9.49; 9.50 - 10.00; të arritura në vitin paraardhës, duke filluar që në vitin e parë Bachelor bazuar në rezultatet e notave të shkollës së mesme e kështu në vazhdim. Për studentët në programin Master, sipas tre shkallëve të rezultateve të mësipërme të mesatares së notave, në përfundim të programit, aplikohen bursa të pjesshme në masën respektive 30% - 40% - 50%.
Bursa Sociale iu jepen studentëve në vështirësi ekonomike, sociale dhe shëndetësore apo nga shtresat sociale në nevojë.
Bursa e Talenteve është bursë studimi e plotë ose e pjesshme e cila iu jepet studentëve të shquar si talente në art, kulturë, sport dhe fusha të tjera të jetës.
Për pjesëmarrësit në secilin prej konkurseve kombëtare me maturantët, ofrohen disa kategori çmimesh dhe fituesish për individë dhe ekipe të përcaktuar në rregulloren përkatëse.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD