Kolegji Universitar Luarasi
Berati
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kolegji Universitar Luarasi

Vlerësuar: 0.0

Kolegji Universitar Luarasi nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Bursat e meritës jepen për të gjithë studentët që kërkojnë të rregjistrohen për herë të parë në Kolegjin Universitar Luarasi dhe kanë mesatare të përgjithshme të shkollës se mesme mbi notën 9.
Në këtë kategori përfshihen të gjithë studentët ekzistues të Kolegjit Universitetit Luarasi të cilët përfundojnë një vit akademik me mesatare 10.
Kolegji Universitar Luarasi është pjesë e universiteteve që mbrojnë shtresat në nevojë dhe në këtë kategori përfshihen studentët që regjistrohen për herë të parë tek Luarasi dhe kanë një status të veçantë familjar.
Bazuar në vizionin e universitetit tonë, se ndryshimet e shoqërisë do të vijnë nga të rinjtë që kanë treguar se kanë aftësi lideri dhe që duan të kontribuojnë në zhvillimin e shoqërisë sonë, prandaj mbështesim me bursa studentët që: janë aktivistë të shoqërisë civile; kanë eksperiencë në projekte kombëtare dhe ndërkombëtare; kanë kryer punë vullnetare që i shërbejnë publikut dhe të mirës publike; kanë spikatur në forumet rinore të partive kryesore politike.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD