Kolegji Universitar Bedër
Gjirokastra Line
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kolegji Universitar Bedër

Vlerësuar: 5.0

Kolegji Universitar Bedër nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Shërbime

Bibliotekë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Librari: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Sallë konference: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Laboratorë:
Transport:

Stafi Akademik

Përgatitja e stafit akademik i jep studentit sigurinë se po kërkon dije në vendin e duhur.

Studentët

Të dhënat në këtë segment janë tregues të rrjetit social dhe mundësive që ju do të keni në këtë institucion.

Cilësia e Studentëve

Cilësia e studentëve është një tregues shumë i rëndësishëm në procesin e të nxënit individual.

Përmbledhje

Programet më të kërkuara

Bursat

Kolegji Universitar Bedër do të akordojë 100 Bursa Ekselence për maturantët me rezultate të larta, të cilët zgjedhin të regjistrohen në një nga programet për vitin akademik 2018-2019. Kjo nismë mbështetet në misionin dhe vizionin që ka universiteti, si dhe në planin strategjik të institucionit për vitet 2018-2023. Nëpërmjet kësaj mbështetjeje, “Bedër” synon të rrisë më tej cilësinë dhe të nxisë konkurrencën në dobi të rritjes së nivelit të studentëve. Në këtë kuadër, bursat do të jepen si më poshtë: 100% bursë për maturantët me mesatare 9.5-10, 75% bursë për maturantët me mesatare 9.0-9.5, 50% bursë për maturantët me mesatare 8.5-9.0, 25% bursë për maturantët me mesatare 8.0-8.5.
Për të dytin vit radhazi Kolegji Universitar Bedër mundëson programin e 100 Bursave Sociale, për studentët që vijnë nga familjet në nevojë, për studentë me aftësi të kufizuara, për persona me fatkeqësi familjare, për fëmijët e dëshmorëve, si dhe për kategori të tjera. Nëpërmjet këtij projekti, “Bedër” synon t’i lehtësojë edukimin këtyre studentëve që vijnë nga këto kategori sociale.

Klubet Studentore

Swap Start/End

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD