Diskutime për vlerësimin e Universiteti Epoka
Elbasani
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Diskutime mbi vlerësimet - Universiteti Epoka

Universiteti Epoka ofron per studentet mbeshtetje jo vetem akademike, por edhe profesionale e personale.
Nje nga avantazhet kryesore te Epokes jane mesimdhenia dhe tekstet ne Anglisht. Kjo na ka dhene mundesine ne studenteve te marrim njohuri ne te njejtin nivel dhe me te njejten cilesi si jashte Shqiperise.
Universiteti Epoka, permes Zyres se Karrieres e cila eshte teresisht funksionale dhe teper cilesore, na ka mbeshtetur gjithmone duke na njoftuar per te rejat me te fundit ne tregun e punes, si dhe na ka paraqitur oferta te ndryshme per pune dhe praktika mesimore.
Vete vendndodhja dhe larmishmeria e mundesive per aktivitete qe kampusi i universitetit ofron ben qe jeta studentore te jete mjaft aktive dhe studentet te jene gjithmone prane njeri-tjetrit.
Programi Finance-Banke ne anglsiht, te cilin une kam perfunduar, ofron nje program studimi qe te pergatit per te vijuar studimet ne cdo universitet tjeter ne Europe e me tej, pa asnje veshtiresi.
Suksese! ????

Mesatarja e vlerësimit 
 
5.0
Programet e studimit 
 
5.0
Stafi akademik & administrata 
 
5.0
Mundësitë për studentët 
 
5.0
Bursat 
 
5.0
Shërbime dhe facilitete 
 
5.0
Kapacitete 
 
5.0
Ambjentet 
 
5.0
Vendndodhja 
 
5.0
Raporto këtë vlerësim Ishte ky vlerësim i dobishëm për ju? 0 0

Ju keni mundësi të diskutoni mbi vlerësimin e mësipërm!

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD