Universitete Publike dhe Private në Shqipëri
Korca
Kërko Universitetin
Zgjidh qytetin
Administrimi
Lloji i programeve

Universitete Publike dhe Private në Shqipëri

Universitete publike dhe private ne Shqiperi. Informacione te detajuara per cdo universitet,programet e studimit, bursat, kuotat dhe akreditimi i tyre. Krahasoni dhe gjeni vleresimet nga student ose ish-student per keto universitete. Kriteret e matures shteterore, llogaritja automatike e pikeve per cdo program studimi.
37 rezultate
Rendit sipas:

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

37 rezultate
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD