Udhërrëfyes turistik - Universiteti Eqrem Çabej -
Durresi
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Udhërrëfyes turistik

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqërore Gjirokastër

Specifika

Diploma: Programe Profesionale
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 40 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Udhërrëfyes turistik nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Udhërrëfyes turistik

 - 

Lëndët Udhërrëfyes turistik

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD