Teknikë në Mekanikë dhe Prodhim të Automatizuar - Universiteti Marin Barleti -
Elbasani
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Teknikë në Mekanikë dhe Prodhim të Automatizuar

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Programe Profesionale
Kohëzgjatja e studimeve: vit/e
Totali i krediteve: Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Teknikë në Mekanikë dhe Prodhim të Automatizuar nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Teknikë në Mekanikë dhe Prodhim të Automatizuar

 

Lëndët Teknikë në Mekanikë dhe Prodhim të Automatizuar

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD