Sekretar të specializuar dhe Administrativ - Universiteti Aleksandër Xhuvani -
Vlora
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Sekretar të specializuar dhe Administrativ

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Ekonomisë Elbasan

Specifika

Diploma: Programe Profesionale
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 70 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Sekretar të specializuar dhe Administrativ nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Sekretar të specializuar dhe Administrativ

 

Lëndët Sekretar të specializuar dhe Administrativ

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD