Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering - Universiteti Marin Barleti -
Gjirokastra Line
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Programe Profesionale
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 35 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering

 

Lëndët Operator ne Mikpritje dhe Hotel, Restorant, Katering

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD