Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore - Universiteti Marin Barleti -
Shkodra
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale e Politike Tiranë

Specifika

Diploma: Programe Profesionale
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 35 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0

Departamenti i Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore

 

Lëndët Operator dhe Këshillues në Përkujdesje Shëndetësore

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD