Mbështetës Zyre për Komunikim, Bibliotekë dhe Arkiv - Universiteti Fan S. Noli -
Shkodra
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Mbështetës Zyre për Komunikim, Bibliotekë dhe Arkiv

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë Korçë

Specifika

Diploma: Programe Profesionale
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 35 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Mbështetës Zyre për Komunikim, Bibliotekë dhe Arkiv nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Mbështetës Zyre për Komunikim, Bibliotekë dhe Arkiv

  

Lëndët Mbështetës Zyre për Komunikim, Bibliotekë dhe Arkiv

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD