Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 9 - Page #9
Shkodra
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master Profesional, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj professional!
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Teknologjisë së Infor...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Natyrës ...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Ekonomisë
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Min...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Bujqësisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe ...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bioteknologjisë dhe U...
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkenca...
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD