Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 7 - Page #7
Berati
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master Profesional, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj professional!
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rendit sipas:
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Natyrës ...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Min...
Tiranë
Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë
Universiteti Zoja e Këshillit të ...
Fakulteti i Shkencave Ekonomike, ...
Tiranë
Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë
Universiteti Zoja e Këshillit të ...
Fakulteti i Shkencave Ekonomike, ...
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe ...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Arteve
Universiteti i Arteve
Fakulteti i Muzikës
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe ...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD