Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 6 - Page #6
Berati
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master Profesional, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj professional!
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Natyrës ...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Shkencave Natyrore
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Natyrës ...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Natyrës ...
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Humane
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Humane
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD