Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 4 - Page #4
Gjirokastra Line
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master Profesional, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj professional!
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Tiranë
Qiriazi
Kolegji Universitar Qiriazi
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Arteve
Universiteti i Arteve
Fakulteti i Muzikës
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Ekonomisë
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Akademia Profesionale E Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiz...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Ekonomisë
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Ekonomisë
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Private Luarasi
Kolegji Universitar Luarasi
Fakulteti Ekonomik
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Tiranë
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekonomike
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekonomike
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Tiranë
Akademia Profesionale E Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
Fakulteti i Ekonomisë
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD