Dizajn Urban dhe Peizazhi - Universiteti Polis -
Shkodra
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Dizajn Urban dhe Peizazhi

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn Tiranë

Specifika

Diploma: Master Profesional
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 60 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 40 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 1,000 Euro
Viti i dytë: 1,000 Euro
Totali: 2,000 Euro

Departamenti i Dizajn Urban dhe Peizazhi nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Dizajn Urban dhe Peizazhi

Lëndët Dizajn Urban dhe Peizazhi

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD