Banka dhe Sigurime - Universiteti Metropolitan Tirana -
Durresi
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Banka dhe Sigurime

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Master Profesional
Kohëzgjatja e studimeve: 1 vit/e
Totali i krediteve: 60 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Euro

Departamenti i Banka dhe Sigurime nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Banka dhe Sigurime

Lëndët Banka dhe Sigurime

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD