Arkitekturë Peisazhi - Universiteti Bujqësor i Tiranës -
Shkodra
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Arkitekturë Peisazhi

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit Tiranë

Specifika

Diploma: Master Profesional
Kohëzgjatja e studimeve: vit/e
Totali i krediteve: Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Arkitekturë Peisazhi nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Arkitekturë Peisazhi

Lëndët Arkitekturë Peisazhi

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD