Anketim Tregu - Universiteti Europian i Tiranës -
Berati
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Anketim Tregu

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Tiranë

Specifika

Diploma: Master Profesional
Kohëzgjatja e studimeve: 1.5 vit/e
Totali i krediteve: 90 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 2,500 Euro
Totali: 2,500 Euro

Departamenti i Anketim Tregu nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Anketim Tregu

Lëndët Anketim Tregu

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD