Akuakulturë - Universiteti Bujqësor i Tiranës -
Durresi
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Akuakulturë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit Tiranë

Specifika

Diploma: Master Profesional
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 6
Kuota maksimale: Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0

Departamenti i Akuakulturë nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Akuakulturë

Lëndët Akuakulturë

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD