Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi
Tirana
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master Profesional ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master Profesional, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj professional!
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rendit sipas:
Tiranë
Qiriazi
Kolegji Universitar Qiriazi
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Ekonomisë
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike d...
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekonomike
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Tirana Business University
Tirana Business University
Fakulteti i Administrim Biznesi
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Tirana Business University
Tirana Business University
Fakulteti i Administrim Biznesi
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Tirana Business University
Tirana Business University
Fakulteti i Administrim Biznesi
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Ekonomisë
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara
Tiranë
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Veprimtarisë Fizike d...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Arteve
Universiteti i Arteve
Fakulteti i Muzikës
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bioteknologjisë dhe U...
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
340 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD