Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 9 - Page #9
Gjirokastra Line
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master i Shkencave, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Teknologjisë së Infor...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike d...
Tiranë
Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë
Universiteti Zoja e Këshillit të ...
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekonomike
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike d...
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkenca...
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave Humane
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave Humane
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Ekonomisë
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bioteknologjisë dhe U...
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD