Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 8 - Page #8
Tirana
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master i Shkencave, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rendit sipas:
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekësore
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Wisdom
Kolegji Universitar Wisdom
Fakulteti i Shkencave Ekonomike d...
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Inxhinierisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë
Universiteti Zoja e Këshillit të ...
Fakulteti i Mjekësisë
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD