Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 2 - Page #2
Korca
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master i Shkencave, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bioteknologjisë dhe U...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkenca...
Tiranë
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe Dizajn
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Ekonomisë
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Tirana Business University
Tirana Business University
Fakulteti i së Drejtës së Biznesit
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Juridik
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Akademia Profesionale E Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Qiriazi
Kolegji Universitar Qiriazi
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Wisdom
Kolegji Universitar Wisdom
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Private Luarasi
Kolegji Universitar Luarasi
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Juridik
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Hëna E Plotë Bedër
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti i Shkencave Humane
Tiranë
Akademia Profesionale E Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Juridik
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Wisdom
Kolegji Universitar Wisdom
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Private Luarasi
Kolegji Universitar Luarasi
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Shkencave Politike Ju...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Juridik
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkenca...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Drejtësisë
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Juridike dh...
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Vlorë
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkenca...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Juridik
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Shkencave Politike Ju...
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD