Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 10 - Page #10
Vlora
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master i Shkencave, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rendit sipas:
Tiranë
Epitech Shkolla E Inovacionit Dhe Ekspertizës Informatike
Epitech Albania
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Elbasan
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave Humane
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bioteknologjisë dhe U...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiz...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Drejtësisë
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD