Arkeologji dhe Administrim i Pasurive Arkeologjike - Universiteti Eqrem Çabej -
Gjirokastra Line
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Arkeologji dhe Administrim i Pasurive Arkeologjike

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencave Shoqërore Gjirokastër

Specifika

Diploma: Master i Shkencave
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 35 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 66,000
Viti i dytë: 66,000
Totali: 132,000

Departamenti i Arkeologji dhe Administrim i Pasurive Arkeologjike nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Arkeologji dhe Administrim i Pasurive Arkeologjike

Lëndët Arkeologji dhe Administrim i Pasurive Arkeologjike

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD