Administrim Biznesi - Financë dhe Bankë - Instituti Kanadez i Teknologjisë -
Elbasani
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Administrim Biznesi - Financë dhe Bankë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Master i Shkencave
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: - Studentë
Leksionet: Anglisht

Kostot e Studimit

Viti i parë: 2,500 Euro
Viti i dytë: 2,500 Euro
Totali: 5,000 Euro

Departamenti i Administrim Biznesi - Financë dhe Bankë nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Administrim Biznesi - Financë dhe Bankë

Lëndët Administrim Biznesi - Financë dhe Bankë

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD