Administrim Biznes - Universiteti Epoka -
Elbasani
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Administrim Biznes

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Tiranë

Specifika

Diploma: Master i Shkencave
Kohëzgjatja e studimeve: 2 vit/e
Totali i krediteve: 120 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 7
Kuota maksimale: 35 Studentë
Leksionet: Anglisht

Kostot e Studimit

Viti i parë: 1,950 Euro
Viti i dytë: 1,950 Euro
Totali: 3,900 Euro

Departamenti i Administrim Biznes nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Administrim Biznes

Lëndët Administrim Biznes

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD