Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi
Gjirokastra Line
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Master i Shkencave ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Master i Shkencave, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Rendit sipas:
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike d...
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Tiranë
Shkolla E Lartë Private Tirana Business University
Tirana Business University
Fakulteti i Administrim Biznesi
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Qiriazi
Kolegji Universitar Qiriazi
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Shkolla E Larte Private Logos
Universiteti Logos
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenc...
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë
Universiteti Zoja e Këshillit të ...
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Veprimtarisë Fizike d...
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Edukimit dhe Shkencav...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Shkolla E Lartë Universitare Private Luarasi
Kolegji Universitar Luarasi
Fakulteti Ekonomik
Gjirokastër
Universiteti Eqrem çabej
Universiteti Eqrem Çabej
Fakulteti i Shkencave Natyrore
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
372 rezultate
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD