Programet Doktorate ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 3 - Page #3
Tirana
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Doktorate ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Doktorate, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
142 rezultate
1 2 3 4
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti Mjekësisë Veterinare
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Instituti i Studimeve Europiane
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekësore
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Pyjore
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti Katolik Zoja E Këshillit Të Mirë
Universiteti Zoja e Këshillit të ...
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Aplikuar...
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Durrës
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekësore
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe...
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe...
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike d...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bioteknologjisë dhe U...
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti Bujqësor I Tiranës
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit
Tiranë
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Lëvizjes
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Artit dhe...
142 rezultate
1 2 3 4
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD