Programet Doktorate ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi - Faqja 2 - Page #2
Durresi
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Doktorate ne Universitetet publike dhe private ne Shqiperi

Programet Doktorate, mundesite qe ofron sistemi arsimor ne Shqiperi per studimet e larta pas Universitare. Kuotat, kriteret e pranimeve, vleresimet e bera nga studente dhe ish-studente. Krahaso programet ndermjet tyre, zgjidh mundesine me te mire per zhvillimin tuaj akademik!
142 rezultate
1 2 3 4
Rendit sipas:
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërt...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Min...
Shkodër
Universiteti Luigj Gurakuqi
Universiteti Luigj Gurakuqi
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Korçë
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Bujqësisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Natyrës
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë Matemati...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërt...
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxh...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë Matemati...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti Inxhinierisë Mekanike
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërt...
Tiranë
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërt...
Tiranë
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Arkitekturës dhe Inxh...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe Filolog...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Instituti i Studimeve Europiane
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Shkencave Mjekësore T...
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale
Tiranë
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Vlorë
Universiteti Ismail Qemali
Universiteti Ismail Qemali
Fakulteti i Shkencave Teknike
Tiranë
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Teknolog...
Tiranë
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë
Tiranë
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
142 rezultate
1 2 3 4
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD