Financë - Bankë - Universiteti Epoka -
Korca
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Financë - Bankë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative Tiranë

Specifika

Diploma: Doktoratë
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 8
Kuota maksimale: 7 Studentë
Leksionet: Anglisht

Kostot e Studimit

Viti i parë: 3,000 Euro
Viti i dytë: 3,000 Euro
Viti i tretë: 3,000 Euro
Totali: 9,000 Euro

Departamenti i Financë - Bankë nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Përmbledhje Financë - Bankë

Lëndët Financë - Bankë

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD