Arkitekturë dhe Planifikim Urban - Universiteti Polis -
Tirana
Kërko programin
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Vlerësuar: 0.0

Arkitekturë dhe Planifikim Urban

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Polis
Fakulteti për Kërkim dhe Zhvillim Tiranë

Specifika

Diploma: Doktoratë
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 8 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 1,700 Euro
Viti i dytë: 1,700 Euro
Viti i tretë: 1,700 Euro
Totali: 5,100 Euro

Departamenti i Arkitekturë dhe Planifikim Urban nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!

Përmbledhje Arkitekturë dhe Planifikim Urban

Lëndët Arkitekturë dhe Planifikim Urban

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD