Programet Bachelor - Faqja 5 - Page #5
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Bachelor

Informacion i detajuar per cdo program studimi, lendet qe zhvillohen, kriteret e matures shteterore, llogaritja automatike e pikeve per cdo program studimi. Kostot e studimit per cdo program por edhe llogaritja e kostos se jeteses per studentet te cilet levizin nga nje qytet ne tjetrin per shkak te studimeve.

Programet Bachelor

Informacione të detajuara për çdo program, kostot e studimit, lëndët dhe kreditet, kuotat dhe mundësitë e karrierës. Ky portal është vazhdimësi e gjithë proçesit të Planifikimit të Studimeve për çdo të ri i cili dëshiron të ndjekë studimet e larta.

473 rezultate
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »
Rendit sipas:
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Jurid...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Jurid...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Tiranë
0.0
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Veprimtarisë Fi...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I Sporteve Të Tiranës
Universiteti i Sporteve të Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Lë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Video
Tiranë
0.0
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Planifikim, Mjedi...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Video
Tiranë
0.0
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe D...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Video
Tiranë
0.0
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Arkitekturë dhe D...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Inxhinierisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Inxhinierisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Universitare Instituti Kanadez I Teknologjise
Instituti Kanadez i Teknologjisë
Fakulteti i Inxhinierisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucion Arsimor?!

Prezanto Programet e Studimit në mijëra Maturantë dhe trego risitë!

Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Art...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Art...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Drejtësisë, Art...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Informatikës

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Akademia Profesionale E Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
Fakulteti i Drejtësisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Drejtësisë dhe ...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Shkencave Ekono...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Arkitekturës dh...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Arkitekturës dh...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Arkitekturës dh...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Socia...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Socia...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Socia...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
473 rezultate
« 1 2 3 4 5 6 7 ... »
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD