Programet Bachelor - Faqja 4 - Page #4
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Bachelor

Informacion i detajuar per cdo program studimi, lendet qe zhvillohen, kriteret e matures shteterore, llogaritja automatike e pikeve per cdo program studimi. Kostot e studimit per cdo program por edhe llogaritja e kostos se jeteses per studentet te cilet levizin nga nje qytet ne tjetrin per shkak te studimeve.

Programet Bachelor

Informacione të detajuara për çdo program, kostot e studimit, lëndët dhe kreditet, kuotat dhe mundësitë e karrierës. Ky portal është vazhdimësi e gjithë proçesit të Planifikimit të Studimeve për çdo të ri i cili dëshiron të ndjekë studimet e larta.

473 rezultate
« 1 2 3 4 5 6 ... »
Rendit sipas:
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Shoqë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucion Arsimor?!

Prezanto Programet e Studimit në mijëra Maturantë dhe trego risitë!

Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Albanian University
Albanian University
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Akademia E Filmit Dhe Multimedias Marubi
Ak. e Filmit dhe Multimedias
Fakulteti Film dhe Media

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Akademia E Filmit Dhe Multimedias Marubi
Ak. e Filmit dhe Multimedias
Fakulteti Film dhe Media

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Akademia E Filmit Dhe Multimedias Marubi
Ak. e Filmit dhe Multimedias
Fakulteti Film dhe Media

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Akademia E Filmit Dhe Multimedias Marubi
Ak. e Filmit dhe Multimedias
Fakulteti Film dhe Media

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Vlorë
0.0
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe S...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe S...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Shkolla Private E Arsimit Të Lartë Pavarësia
Kolegji Universitar Pavarësia
Fakulteti i Ekonomisë dhe S...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Inxhinierisë Ko...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Akademia E Studimeve Te Aplikuara Reald
Ak. e Studimeve të Aplikuara Reald
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Akademia E Studimeve Te Aplikuara Reald
Ak. e Studimeve të Aplikuara Reald
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Akademia E Studimeve Te Aplikuara Reald
Ak. e Studimeve të Aplikuara Reald
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Akademia E Studimeve Te Aplikuara Reald
Ak. e Studimeve të Aplikuara Reald
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Akademia E Studimeve Te Aplikuara Reald
Ak. e Studimeve të Aplikuara Reald
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Vlorë
0.0
Akademia E Studimeve Te Aplikuara Reald
Ak. e Studimeve të Aplikuara Reald
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Jurid...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Jurid...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Private Mesdhetare E Shqipërisë
Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
Fakulteti i Shkencave Jurid...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
473 rezultate
« 1 2 3 4 5 6 ... »
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD