Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjioze - Universiteti Logos - Fakulteti i Shkencave Humane dhe Komunikimi Gjuhësor - Tiranë
Tirana
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

0.0

Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjioze

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Logos
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Komunikimi Gjuhësor Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 14 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjioze nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjioze

    

Lëndët Studime në Theologjinë Sociale dhe Shkencat Religjioze

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD