Sociologji - Antropologji Sociale - Universiteti Europian i Tiranës - Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit - Tiranë
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

4.3

Sociologji - Antropologji Sociale

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 6
Kuota maksimale: 26 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 2,500 Euro
Viti i dytë: 2,500 Euro
Viti i tretë: 2,500 Euro
Totali: 7,500 Euro

Departamenti i Sociologji - Antropologji Sociale nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Sociologji - Antropologji Sociale

Programi Sociologji dhe Antropologji në UET ofron një program që fokusohet në disiplina dhe fusha të tilla si:  historia e mendimit sociologjik klasik dhe bashkëkohor; antropologjia sociale; shkollat antropologjike klasike dhe bashkëkohore; sociologjia urbane dhe rurale; familja, farefisnia dhe gjinia; feja, ideologjia dhe shoqëria; etnografia, etj.

Ku mund të punosh pas studimeve:
  • Specialist i problematikave dhe teorive edukative
  • Sociolog në Institute kërkimi
  • Specialist në organizata jofitimprurëse
  • Gazetar i çështjeve sociale
  • Analist i çështjeve sociale
  • Specialist pranë grupeve të interesit / cikël i ulët parashkollor

Lëndët Sociologji - Antropologji Sociale

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD