Shkenca Kompjuterike dhe Elektronike - Universiteti Marin Barleti - Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë - Tiranë
Berati
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

0.0

Shkenca Kompjuterike dhe Elektronike

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 19 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0

Departamenti i Shkenca Kompjuterike dhe Elektronike nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Shkenca Kompjuterike dhe Elektronike

 

Lëndët Shkenca Kompjuterike dhe Elektronike

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD