Menaxhim në Turizëm,Rekreacion dhe Evente - Universiteti Marin Barleti - Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë - Tiranë
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

0.0

Menaxhim në Turizëm,Rekreacion dhe Evente

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 14 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0

Departamenti i Menaxhim në Turizëm,Rekreacion dhe Evente nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Menaxhim në Turizëm,Rekreacion dhe Evente

 

Lëndët Menaxhim në Turizëm,Rekreacion dhe Evente

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD