Menaxhim - Hotel Restorant - Universiteti Aleksandër Moisiu - Fakulteti i Biznesit - Durrës
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

4.3

Menaxhim - Hotel Restorant

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit Durrës

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 6
Kuota maksimale: 70 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 25,000 Lekë
Viti i dytë: 25,000 Lekë
Viti i tretë: 25,000 Lekë
Totali: 75,000 Lekë

Departamenti i Menaxhim - Hotel Restorant nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Menaxhim - Hotel Restorant

Bachelor në  Menaxhim Hoteleri-Restorant  tregon drejtpërdrejt zhvillimet e sektorit turistik shqiptar.

Procesi i globalizimit shtimi i njësive akomoduese dhe bizneseve turistike,   kanë sjellë shtimin e kërkesave të tregut të punës  dhe nevojën për specialistë të kualifikuar në njohjen e teknikave në menaxhimin e hoteleve, bareve dhe restoranteve.

Ky program është i projektuar për të trasmetuar tek studentët njohuritë teorike dhe praktike për menaxhimin e njësive akomoduese. Programi i Studimit në Bsc, ” Menaxhim Hoteleri- Restorant” krijon një sërë mundësish për të bërë karrierë në fushën profesionale dhe akademike.

Programi mundëson punësimin si në sektorin privat dhe publik,pasi ofron njohuri të plota mbi menaxhimin e hoteleve dhe restoranteve, vlerësimin financiar  dhe performancën e tyre. 

Lëndët Menaxhim - Hotel Restorant

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD