Marketing, Publicitet dhe Marrëdhënie me publikun - Universiteti Marin Barleti - Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë - Tiranë
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

0.0

Marketing, Publicitet dhe Marrëdhënie me publikun

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomisë Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 19 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Marketing, Publicitet dhe Marrëdhënie me publikun nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Marketing, Publicitet dhe Marrëdhënie me publikun

  

Lëndët Marketing, Publicitet dhe Marrëdhënie me publikun

Kanë shtuar Marketing, Publicitet dhe Marrëdhënie me publikun në listën e tyre të dëshirave
D831fd01874ede868360bd41a7c4f8db Medium

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD