Informatikë Ekonomike - Kolegji Universitar Luarasi - Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit - Tiranë
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

0.0

Informatikë Ekonomike

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Kolegji Universitar Luarasi
Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: vit/e
Totali i krediteve: Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota
Kuota maksimale: 100 Studentë
Leksionet:

Kostot e Studimit

Totali: 0

Departamenti i Informatikë Ekonomike nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Informatikë Ekonomike

 

Lëndët Informatikë Ekonomike

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD