Gjuhë Frënge - Universiteti i Tiranës - Fakulteti i Gjuhëve të Huaja - Tiranë
Tirana
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

3.7

Gjuhë Frënge

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Tiranë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 6
Kuota maksimale: 120 Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Viti i parë: 25,000 Lekë
Viti i dytë: 25,000 Lekë
Viti i tretë: 25,000 Lekë
Totali: 75,000 Lekë
  Vlerëso programin

Përmbledhje Gjuhë Frënge

Grupi mësimor i gjuhës frënge është përgjegjës për administrimin dhe lëshimin e Diplomës së Nivelit të Parë “Bachelor në Gjuhë frënge”. Ai është themeluar në vitin 1998. Fillimisht me 35 studentë, nga auditorët e këtij departamneti kanë dalë ndër vite rreth 420 të diplomuar të cilët kanë plotësuar me sukses tregun e mësimëdhenies në qarkun e Elbasanit, por edhe më gjerë. Disa studentë, falë përgatitjes së bërë pranë këtij departamenti, ushtrojnë me sukses profesionin e mësimdhënies në vende frankofone. Një pjesë e mirë e stafit të brendshëm dhe të jashtëm të këtij departamenti përbëhen nga studentë të formuar në gjirin e saj.

Lëndët Gjuhë Frënge

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD