Edukim për foshnjërinë dhe fëmijërinë e hershme - Universiteti Fan S. Noli - Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë - Korçë
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

0.0

Edukim për foshnjërinë dhe fëmijërinë e hershme

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucioni

Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë Korçë

Specifika

Diploma: Bachelor
Kohëzgjatja e studimeve: 3 vit/e
Totali i krediteve: 180 Kredite
Nota minimale e pranimit: Nota 6
Kuota maksimale: Studentë
Leksionet: Shqip

Kostot e Studimit

Totali: 0 Lekë

Departamenti i Edukim për foshnjërinë dhe fëmijërinë e hershme nuk ka publikuar ende nje video motivuese per studentët!
  Vlerëso programin

Përmbledhje Edukim për foshnjërinë dhe fëmijërinë e hershme

  

Lëndët Edukim për foshnjërinë dhe fëmijërinë e hershme

Programe të ngjashme

Mundësitë e karrierës

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD